Aşkım Kapışmak’ın Kaleminden Asminata’nın Yeni Hiti, Haberin Yok Yayında

Yaşam 01.08.2024 - 13:48, Güncelleme: 01.08.2024 - 13:49
 

Aşkım Kapışmak’ın Kaleminden Asminata’nın Yeni Hiti, Haberin Yok Yayında

Müzik dünyasının parlayan yıldızı Asminata, son teklisi "Haberin Yok" ile dinleyicilerle buluştu. Bu projede dikkat çeken en önemli detay ise, şarkı sözlerinin ünlü davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak tarafından kaleme alınmış olması. Kapışmak, bu çalışmasıyla bir kez daha yeteneğini ve çok yönlülüğünü gözler önüne seriyor.
Müzikseverlerin Kalbini Fethediyor  Birçok ünlü isme yazdığı şarkı sözleriyle de adından sıkça söz ettiren Aşkım Kapışmak, sadece müzik dünyasında değil, aynı zamanda davranış bilimleri alanında da bilinen bir isim. Yazdığı motive edici ve ilham verici kitaplar ve verdiği eğitimler sayesinde geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Kapışmak, sosyal medyada da oldukça popüler. Konuşmaları ve seminer, konferanslarıyla pek çok insanın hayatına dokunan Kapışmak, şimdi de Asminata'nın "Haberin Yok" şarkısının sözleriyle müzikseverlerin kalbini fethediyor. "Haberin Yok"un Yaratıcı Ekibi Asminata'nın "Haberin Yok" isimli çalışmasının yaratıcı ekibi de oldukça etkileyici. Şarkının müziği Asminata'ya aitken, düzenlemesi Berkin Laleli tarafından yapılmış. Mix ve mastering işlemleri Ateş Berker Öngören tarafından gerçekleştirilen şarkının vokal kayıtlarını da yine Berkin Laleli üstlenmiş. Klip yönetmenliğini Tuğberk Aksakal, sanat yönetmenliğini ise Mert Baltürk yapmış. Görüntü yönetmenliğinde Çağlar Yalçın ve Can Dervişoğlu'nun imzası bulunuyor. Ayrıca, kostüm tasarımlarını Dilara Lafcı, saç tasarımını Mehmet Tiren ve makyajı Iulian Vanessa Hill üstlenmiş. Aşkım Kapışmak ve Asminata'dan Efsane Bir İşbirliği Asminata'nın yeni teklisi "Haberin Yok", Aşkım Kapışmak'ın dokunuşlarıyla müzik listelerinde hızla yükseliyor. Kapışmak'ın derin anlamlar barındıran sözleri ve Asminata'nın etkileyici yorumu, bu şarkının uzun süre konuşulacağının sinyallerini veriyor. Dinleyiciler, şarkının büyüleyici atmosferine kapılarak duygusal bir yolculuğa çıkıyor. Asminata’nın “Haberin Yok” isimli şarkısının video klibini izlemek ve bu eşsiz çalışmayı dinlemek için aşağıdaki linke tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=rrL6h44TYmw   "Haberin Yok" Şarkı Sözleri Birileri kapıları çaldı Maskeyi taktım hep seni anlattım Birileri aklımı çaldı Kalbimi sattım gururumla oynattım Acını biraz Ona buna sarılıp fırlattım Her gece biraz Bir kadehe seni koyup dolaştım   Haberin yok Yeryüzünde yer yok Buradan oralara Çıkılacak yol yok Çaresi yok Kitli anılardan Açıp bakacağım yanacağım Yer yok   Aram bozuk Sensiz uykularla Yastık yatak Başka odalarda Tuzağa düşüyorum Tut elimden yok bir kurtuluşum   Haberin yok Yeryüzünde yer yok Buradan oralara Çıkılacak yol yok Çaresi yok Kitli anılardan Açıp bakacağım yanacağım Yer yok
Müzik dünyasının parlayan yıldızı Asminata, son teklisi "Haberin Yok" ile dinleyicilerle buluştu. Bu projede dikkat çeken en önemli detay ise, şarkı sözlerinin ünlü davranış bilimleri uzmanı ve yazar Aşkım Kapışmak tarafından kaleme alınmış olması. Kapışmak, bu çalışmasıyla bir kez daha yeteneğini ve çok yönlülüğünü gözler önüne seriyor.

Müzikseverlerin Kalbini Fethediyor 

Birçok ünlü isme yazdığı şarkı sözleriyle de adından sıkça söz ettiren Aşkım Kapışmak, sadece müzik dünyasında değil, aynı zamanda davranış bilimleri alanında da bilinen bir isim. Yazdığı motive edici ve ilham verici kitaplar ve verdiği eğitimler sayesinde geniş bir takipçi kitlesine sahip olan Kapışmak, sosyal medyada da oldukça popüler. Konuşmaları ve seminer, konferanslarıyla pek çok insanın hayatına dokunan Kapışmak, şimdi de Asminata'nın "Haberin Yok" şarkısının sözleriyle müzikseverlerin kalbini fethediyor.

"Haberin Yok"un Yaratıcı Ekibi

Asminata'nın "Haberin Yok" isimli çalışmasının yaratıcı ekibi de oldukça etkileyici. Şarkının müziği Asminata'ya aitken, düzenlemesi Berkin Laleli tarafından yapılmış. Mix ve mastering işlemleri Ateş Berker Öngören tarafından gerçekleştirilen şarkının vokal kayıtlarını da yine Berkin Laleli üstlenmiş. Klip yönetmenliğini Tuğberk Aksakal, sanat yönetmenliğini ise Mert Baltürk yapmış. Görüntü yönetmenliğinde Çağlar Yalçın ve Can Dervişoğlu'nun imzası bulunuyor. Ayrıca, kostüm tasarımlarını Dilara Lafcı, saç tasarımını Mehmet Tiren ve makyajı Iulian Vanessa Hill üstlenmiş.

Aşkım Kapışmak ve Asminata'dan Efsane Bir İşbirliği

Asminata'nın yeni teklisi "Haberin Yok", Aşkım Kapışmak'ın dokunuşlarıyla müzik listelerinde hızla yükseliyor. Kapışmak'ın derin anlamlar barındıran sözleri ve Asminata'nın etkileyici yorumu, bu şarkının uzun süre konuşulacağının sinyallerini veriyor. Dinleyiciler, şarkının büyüleyici atmosferine kapılarak duygusal bir yolculuğa çıkıyor.

Asminata’nın “Haberin Yok” isimli şarkısının video klibini izlemek ve bu eşsiz çalışmayı dinlemek için aşağıdaki linke tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=rrL6h44TYmw

 

"Haberin Yok" Şarkı Sözleri

Birileri kapıları çaldı

Maskeyi taktım hep seni anlattım

Birileri aklımı çaldı

Kalbimi sattım gururumla oynattım

Acını biraz

Ona buna sarılıp fırlattım

Her gece biraz

Bir kadehe seni koyup dolaştım

 

Haberin yok

Yeryüzünde yer yok

Buradan oralara

Çıkılacak yol yok

Çaresi yok

Kitli anılardan

Açıp bakacağım yanacağım

Yer yok

 

Aram bozuk

Sensiz uykularla

Yastık yatak

Başka odalarda

Tuzağa düşüyorum

Tut elimden yok bir kurtuluşum

 

Haberin yok

Yeryüzünde yer yok

Buradan oralara

Çıkılacak yol yok

Çaresi yok

Kitli anılardan

Açıp bakacağım yanacağım

Yer yok

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.